Contact

Onze Vestiging

Kom bij ons langs

Kantoor Roosendaal

Adres:

Raadhuisstraat 41
4701 PL Roosendaal

Neem Contact Op

Klaar om samen te werken? Bouw samen met ons een nieuwe toekomst op.

Anderen gingen u voor

Veelgestelde Vragen

Detachering is een vorm van tijdelijk werk, waarbij een werknemer wordt uitgeleend aan een ander bedrijf voor een bepaalde periode. De werknemer blijft in dienst bij het detacheringbureau en ontvangt daar zijn salaris.

Voor werknemers biedt detachering flexibiliteit en de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Voor werkgevers biedt detachering flexibiliteit en de mogelijkheid om snel extra personeel in te huren zonder langdurige verplichtingen.

Bij Ella Personeelsdiensten werken we nauw samen met onze klanten om hun behoeften en vereisten te begrijpen. We selecteren geschikte kandidaten uit ons uitgebreide netwerk van professionals en zorgen voor een soepele detacheringsovereenkomst tussen de werknemer, de klant en onszelf.

Ella Personeelsdiensten biedt detacheringdiensten aan in verschillende sectoren, zoals de zorg, elektra, de bouw en meer.

Ja, naast detachering bieden we ook werving en selectie diensten aan. We werken samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en de juiste kandidaten te vinden voor openstaande vacatures.

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. We screenen en interviewen kandidaten om hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid te beoordelen en zorgen ervoor dat ze passen bij de bedrijfscultuur en de verwachtingen van de klant.

Ella Personeelsdiensten fungeert als een tussenpersoon tussen de werknemer en de klant. We werken samen met beide partijen om eventuele problemen op te lossen en zo nodig de detacheringsovereenkomst te beƫindigen.