Over Ons

Over Ella Personeelsdiensten

Toegewijd aan het Welzijn en de Veiligheid van Mensen

Welkom bij Ella Personeelsdiensten! We zijn een jong en snelgroeiend detacheringsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van flexibel personeel in verschillende branches. Met trots bieden we detacheringsdiensten in de volgende gebieden:

  • Bouw: Onze ervaren professionals bieden kwalitatieve ondersteuning en expertise in de bouwsector.
  • Zorg: We leveren hooggekwalificeerd personeel voor diverse zorginstellingen en -organisaties.
  • Elektra: Onze elektrische specialisten zorgen voor betrouwbare en deskundige diensten in de elektrische sector.

Detachering

Ella Personeelsdiensten levert hoogwaardige detacheringsservices, met gekwalificeerd personeel dat perfect past bij jouw bedrijf.

Arbeidsbemiddeling

Als ervaren arbeidsbemiddelaar brengen we werkgevers en werknemers samen, met een focus op het vinden van de perfecte match.

Werving & Selectie

Bij Ella Personeelsdiensten zorgen we voor zorgvuldige werving en selectie, waarbij we alleen de beste talenten presenteren aan onze opdrachtgevers.

Begeleiding

We bieden uitgebreide begeleiding op maat aan zowel werkgevers als werknemers, met expertise op het gebied van HR-advies, loopbaanontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.

Maatwerk oplossingen

Ella Personeelsdiensten biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, met een focus op het leveren van gepersonaliseerde personeelsdiensten.

35+

Jaar gecombineerde expertise van ons team

512+

Tevreden opdrachtgevers vertrouwen op onze diensten

1120+

Succesvol afgeronde projecten

1520+

Succesvol geplaatste professionals in diverse branches

Personeelsdiensten

Jouw Partner in Flexibele Personeelsoplossingen

Ella Personeelsdiensten biedt flexibele personeelsoplossingen in diverse branches. Met detachering, arbeidsbemiddeling, werving & selectie en maatwerkoplossingen zorgen we voor de perfecte match tussen werkgevers en werknemers. Neem vandaag nog contact met ons op!

Complete personeelsoplossingen voor uw organisatie

Bij Ella Personeelsdiensten bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw personeelsbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar arbeidsbemiddeling, staffing-oplossingen, recruitmentdiensten of personeelswerving, wij zijn uw betrouwbare partner. Met onze diepgaande expertise en uitgebreid netwerk leveren we maatwerkoplossingen die passen bij uw organisatie. Met Ella Personeelsdiensten heeft u alles wat u nodig heeft om succesvolle teams op te bouwen en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.